Wat anderen zeggen

“Fijn om te merken hoeveel bewuster ik met anderen omga. Ik hou nu de balans werk-privé bewust in de gaten.  Ikzelf, mijn gezin en mijn collega’s zijn aangenaam verrast van “mijn anders zijn”. Gijs, Breda.

“Ik was op zoek naar ander werk maar ik wist niet goed hoe dat aan te pakken. Ik heb nu een duidelijker beeld van wat ik wil en waar ik blij van word. Dat durf ik nu ook uit te spreken in mijn contact met mogelijke werkgevers. Het gaf mijzelf en daardoor de recruiter waar ik mee samenwerkte heel wat meer helder- en duidelijkheid. Het heeft mij ook geholpen om een beter zelfbeeld te krijgen en nu weet ik beter waar ik naar toe wil. Ik zal Eelco zeker aanraden als loopbaancoach. Oh ja, de prijs-kwaliteitsverhouding van het traject is prima.” Joris, Almere.

“Dag Eelco,

Zonder jou was ik toch niet zo ver gekomen. Nog steeds vind ik het bijzonder hoe jij de dingen, met zo weinig (woorden), aanreikt en daarmee mij in beweging liet komen. Onderschat jouw aandeel niet, coach. Ik ben nog steeds super blij met je. “

Individuele klanten die ik begeleid als lifecoach of relatiecoach hebben vaak een verantwoordelijke of openbare en daardoor kwetsbare positie. Die willen en kunnen ze niet op het spel zetten door hier hun namen te noemen. Dat respecteer ik ten volle. Wil je met een specifiek persoon contact hebben, bel me dan gerust. De meeste klanten willen hun opzienbarende resultaten in een gesprek onder vier ogen graag vertellen.

Andere testimonials lezen over personal of lifecoaching? KLIK HIER [je wordt doorgestuurd naar een andere website]! 

Binnen twee weken heb je met ons drieën een nieuw plan ontwikkeld om uit een impasse te komen. Je hebt ons ‘faillissement’ voorkomen. Dit traject levert ons bovendien € 150.000 besparing op.
Directie Vermogensbeheer.

Je loopt hier nu twee maanden mee, daarin is meer gebeurd dan het hele jaar ervoor. Nu wordt er echt geïmplementeerd!
Directeur afbouwbedrijf

Je haalt zoveel waardevolle tips uit die twee uur dat je mijn presentatie hebt opgenomen. Dat is onbetaalbaar!
Directeur/ eigenaar trainingsinstituut managementtrainingen

Wat ik hier heb meegemaakt ga ik zelfs mijn partner niet vertellen, maar het werkt wel. En nu, twee jaar later zie ik dat het echt blijvend is.
Directeur Woningcorporatie

Ik kon moeilijk een team bij elkaar houden, we hebben twee keer lang gesproken, ik ben de twee weken erna door een diep dal gegaan,ik kon je wel schieten want ik ontkende alles, maar ik ben je zo ontzettend dankbaar. Ik heb mijn ouders en kinderen ’terug’, mijn team draait als nooit tevoren, je bent mijn supercoach!
Directeur opleidingsinstituut lifecoaches, auteur, spreker

Die ene zin van jou, helpt mij nu al vijf jaar vooruit op dode momenten. Ik ben je zo dankbaar!
Voorzitter raad van bestuur bouwbedrijf.

We hebben een uur gewandeld, ik heb daar nu al een jaar lang profijt van gehad!

Wandelcoach

Je hebt een groep afdelingsmanagers, volgens ons ‘niet trainbare’ mensen, in drie dagen persoonlijke effectiviteit aangeleerd. Het geeft verbluffende resultaten. Nu vragen ze zelfs om een vervolgtraject. Onvoorstelbaar!
Gemeentesecretaris middelgrote gemeente

Je hebt in vier gesprekken de directeur en de ‘ontslagen’ manager tot elkaar gebracht. Dat scheelt ons minimaal een jaar lang juridische kosten. Ik had niet gedacht dat dat mogelijk was.
Directeur personeelszaken museum

Je hebt binnen twee weken een helder zicht op dit conflict in deze buurt gepresenteerd. En dit gedoe loopt al 24 jaar zonder dat er mensen zo objectief met mogelijke oplossingen kunnen komen. Hiermee kan onze wethouder vooruit.
Wijkmanager top 10 gemeente.

Ik had nooit gedacht dat het mogelijk was om deze 50 mensen op één lijn te krijgen. We hebben er al vier jaar training en coaching met gerenommeerde instituten in gestoken. Dit traject heeft dit resultaat wel gebracht.
Divisiedirecteur internationaal bouwconcern.

Elke keer als we een afspraak hebben denk ik dat het niet echt nodig is. Maar iedere keer kom ik met waardevolle tips, die ik niet zelf op mijn netvlies had, terug.
Managementteamlid woningcorporatie.

In twee avonden heb je onze online marketing strategie vormgegeven. Inmiddels hebben we die geïmplementeerd: het werkt echt!
Directie franchise consultancy.

Nu drie jaar na onze scheiding, en vier gesprekken verder, kunnen we weer goed met elkaar overweg. Als we dit drie jaar eerder hadden gedaan waren we waarschijnlijk niet uit elkaar gegaan. Hier kunnen we jaren mee vooruit. Je bent een spirituele vader voor ons.
Ex partners.