Bel voor een afspraak met Eelco van der Wal, Loopbaancoach Almere!

Loopbaancoach Almere Eelco van der Wal
Loopbaancoach Almere – Eelco van der Wal

Vergaat het je in je loopbaan niet zoals je graag zou willen? Misschien heb je dan wat aan de inzet van een loopbaancoach. Op deze pagina vind je informatie over mijn kernkwaliteiten als loopbaancoach en hoe ik te werk ga. Ook lees je hier met welke vragen je bij mij terecht kunt en wat de kosten zijn.

Mijn naam is Eelco van der Wal en ik werk o.a. als loopbaancoach in Almere.

 

Waarvoor kun je terecht bij loopbaancoach Almere?

Je kunt om verschillende redenen terecht bij een loopbaancoach. Ik ben een coach die je serieus neemt, met aandacht naar je luistert, met je mee denkt en samen met jou zoekt naar oplossingen die voor jou passend zijn.

Ik coach bij loopbaanvragen, persoonlijke ontwikkelingsvragen en ga met je aan de slag vanuit jouw waarden en normen. Ik help je zicht te krijgen op wat er gebeurt en waarom dat gebeurt. Er zijn diverse uitdagingen waarbij een coach je kan ondersteunen.

Denk bijvoorbeeld aan hulp bij carrière vraagstukken, levensvragen, faalangst, verdriet, rouw en verlies, overbelasting, burn-out klachten en stress. Door mijn officiële opleidingen als coach en mediator – aangevuld met mijn ervaringsdeskundigheid – komen er ook veel mensen langs met een diagnose autisme of hooggevoeligheid.

Door mijn ervaring als manager en directeur in diverse takken van het bedrijfsleven zowel als in het onderwijs werk ik vaak als businesscoach met ZZP-ers. Ik help om hun bedrijf nog succesvoller te maken.

Waarschijnlijk heb je in je omgeving al om allerlei tips en adviezen gevraagd en deze ook ontvangen. Vaak zijn die echter gekleurd door allerlei interpretaties waar jij niet op zit te wachten. Mijn aanpak is anders: waardenvrij, objectief en met jou als centrum voor de oplossing. Ik ben een persoonlijke coach die helpt om bij jezelf de tips en adviezen te vinden. Adviezen die passend zijn en waar je iets mee kunt. 

 

Wat kan ik je bieden?

Als je op zoek bent naar een loopbaancoach die werkt op een laagdrempelige en toegankelijke manier ben je bij mij op de goede plek. In een vertrouwenwekkende omgeving mag jij jouw verhaal vertellen, stel ik je vragen, geef jou ideeën waarna je inzichten krijgt over mogelijke oplossingen. We zoeken samen naar antwoorden die je verder helpen. Daarbij kijken we naar de context waarin je ervaringen plaats vonden. Daardoor sluit ik aan bij de persoon die jij bent. Het doel van coachingsgesprekken is om jou een stap verder te helpen op je levenspad of met je onderneming.

“Jij mag zijn zoals je bent, om te worden wie je bent maar nog niet kunt zijn; en je mag het worden op jouw manier en in jouw tijd.” (Anna Terruwe)

Veel mensen die mijn ondersteuning zoeken, hebben het gevoel dat ze vastlopen. En dat is ook niet zo raar. We leven in een maatschappij waarin alles steeds sneller moet en het allemaal steeds ingewikkelder wordt. Als loopbaancoach Almere is het mijn taak om te doorgronden hoe jij leeft, werkt en wat er verder in jouw leven gebeurt. Wat de patronen zijn waar jij tegenaan loopt.

Door persoonlijke gesprekken met loopbaancoach Almere krijg jij meer grip op je (belemmerende) gedachten. Zo kun je je handelen aanpassen om je identiteit en je leven opnieuw vorm te geven. Je zult ervaren dat jouw problemen van tijdelijke aard zijn. Dat ze een plek kunnen krijgen waardoor je het gevoel hebt weer verder te komen. Ik help je om weer tevreden en gelukkig door het leven te kunnen gaan. Dat is waarom ik coach ben!

 

Wat is je volgende stap?

Het is voor jou belangrijk dat je vertrouwen hebt in mij als loopbaancoach en weet wie ik als persoon ben. Daarom starten we altijd met een wederzijdse kennismaking. In dat gesprek nemen we de achtergrond van je vraag door.

Daarna zal ik je meer vertellen over mijn werkwijze en wat ik als loopbaancoach Almere voor jou kan doen. Ik ga ervan uit dat het resultaat van het kennismakingsgesprek tegemoet komt aan jouw wensen en verwachtingen.

De volgende stap is het maken van een vervolgafspraak en daarmee starten we het coachingstraject.

 

Vragen?

Als je nog vragen hebt of je wilt een kennismakingsgesprek plannen:

BEL nul zes 41 51 61 zeven één of klik hier naar het contactformulier

De gesprekken met de loopbaancoach Almere duren ongeveer anderhalf uur.

Ik ben beschikbaar bij carrière vraagstukken als loopbaancoach (jobcoach) en ook voor levensvragen als lifecoach in Almere en Breda. Daarnaast heb ik als specialismen autisme en hooggevoeligheid.