Loopbaancoach Almere


BEL VOOR EEN AFSPRAAK MET Loopbaancoach EELCO Almere – 0641516171

Foto: Elsje van Dijk

Loopbaancoach in Almere, Breda en Amsterdam – Eelco van der Wal

Loopt het niet zoals je graag zou willen? Misschien heb je dan een loopbaancoach nodig. Op deze pagina vind je informatie over mijn mogelijkheden als loopbaancoach, hoe ik te werk ga, met welke vragen je bij mij terecht kunt en wat de kosten zijn.

Mijn naam is Eelco van der Wal en ik werk als loopbaancoach in de regio’s Almere en Breda.

Je kunt om verschillende redenen terecht bij een loopbaancoach. Ik ben een coach die je serieus neemt, met aandacht naar je luistert, met je mee denkt en samen met jou zoekt naar oplossingen die voor jou passend zijn. Ik coach bij loopbaan vragen, persoonlijke ontwikkelingsvragen en ga met je aan de slag vanuit jouw waarden en normen. Ik help je zicht te krijgen op wat er gebeurt en waarom dat gebeurt. Er zijn diverse uitdagingen waarbij een coach je kan ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij carrière vraagstukken, levensvragen, faalangst, verdriet, rouw en verlies, overbelasting, burn-out klachten en stress. Door mijn officiële opleidingen als coach en mediator, aangevuld met mijn ervaringsdeskundigheid, komen er ook veel mensen met een autisme spectrum stoornis of problemen met jeugdzorg. Met mijn ervaring als manager en directeur in diverse takken van het bedrijfsleven en onderwijs werk ik vaak met mensen als businesscoach.

Lees HIER voorbeelden van onderwerpen waar ik als coach voor jou iets kan betekenen.

Waarschijnlijk heb je in je omgeving al allerlei tips en adviezen gevraagd en ontvangen. Vaak zijn die echter gekleurd door allerlei interpretaties waar jij niet op zit te wachten. Mijn aanpak is anders: waardenvrij, objectief en met jou als centrum voor de oplossing. Ik ben een persoonlijke coach die helpt om bij jezelf de tips en adviezen te vinden die passend zijn en waar je iets mee kunt. 

Als je op zoek bent naar een lifecoach die werkt op een laagdrempelige en toegankelijke manier ben je bij mij op de goede plek. In een vertrouwenwekkende omgeving mag jij jouw verhaal vertellen, stel ik je vragen en geef ik jou ideeën en krijg je inzichten over mogelijke oplossingen. We zoeken samen naar antwoorden die je verder helpen. Daarbij kijk ik naar de context waarin je ervaringen plaats vonden en sluit ik aan bij de persoon die jij bent. Het doel van coachingsgesprekken is om jou een stap verder te helpen op je levenspad of met je onderneming.

“Jij mag zijn zoals je bent, om te worden wie je bent maar nog niet kunt zijn; en je mag het worden op jouw manier en in jouw tijd.” (Anna Terruwe)

Veel mensen hebben het gevoel dat ze vastlopen. En dat is ook niet zo raar. We leven in een maatschappij waarin alles steeds sneller moet, het allemaal steeds ingewikkelder wordt. Als coach is het mijn taak om te doorgronden hoe jij leeft en wat er in jouw leven gebeurt. Wat de patronen zijn waar jij tegenaan loopt. Door persoonlijke gesprekken met een lifecoach krijg jij meer grip op je (belemmerende) gedachten. Zo kan je je handelen aanpassen om je identiteit en je leven opnieuw vorm te geven. Je zult ervaren dat jouw problemen van tijdelijke aard zijn. Dat ze een plek kunnen krijgen waardoor je het gevoel hebt weer verder te kunnen. Ik help je om weer tevreden en gelukkig door het leven te kunnen gaan. Dat is waarom ik coach ben!

Het is voor jou belangrijk dat je vertrouwen hebt in mij als lifecoach en weet wie ik als persoon ben. Daarom starten we altijd met een wederzijdse kennismaking. In dat gesprek bespreken we de achtergrond van je vraag. Daarna zal ik je meer vertellen over mijn werkwijze en wat ik als lifecoach voor jou kan doen. Als de uitkomst van het kennismakingsgesprek tegemoet komt aan jouw wensen en verwachtingen, dan maken we een vervolgafspraak en starten we het coachingstraject.

Als je nog vragen hebt of je wilt een kennismakingsgesprek plannen:

BEL: 06 41 51 61 71.

Coach gesprekken duren ongeveer anderhalf uur en afspraken die niet doorgaan breng ik meestal niet in rekening.

Beschikbaar bij carrière vraagstukken als loopbaancoach in Almere en voor levensvragen (Persoonlijk Coach) – Autisme – Eelco van der Wal Lifecoach Breda, Almere en Amsterdam